Un evadat din Coreea de Nord spune că „națiunea se confruntă cu epidemie Covid, criză economică și foamete” | AO NEWS
26 Sep, 2020 - Alfa Omega TV

Un evadat din Coreea de Nord spune că „națiunea se confruntă cu epidemie Covid, criză economică și foamete” | AO NEWS

Coreea de Nord are în prezent peste 30 de lagăre de muncă și de concentrare, iar în prezent au peste 250.000 de prizonieri creștini și condamnați politic, care sunt aspru pedepsiți prin muncă silnică, și care odată închiși, pierd orice speranță că vreodată vor mai putea vedea libertatea.

Când ieșiți doar puțin în afara Phenianului„ povestește un fugar din acea zonă, ”puteți vedea cu ușurință situația foametei și a malnutriției din țară. Iar din cauza abuzurilor împotriva drepturilor omului și, mai ales a opresiunii împotriva libertății religioase, Coreea de Nord este conștientă de consecințele a ceea ce li s-ar putea întâmpla.”

Coreea de Nord se teme să accepte ajutorul umanitar internațional, deoarece au atât de multe lucruri de ascuns în interiorul țării, pe care nu vor să le dezvăluie comunității internaționale.

Fundația creștin-umanitară Open Doors a fost recent refuzată să acorde ajutor comunităților aflate în mare dificultate în Coreea de Nord. Suntem chemați să ridicăm mâini în rugăciune pentru frații noștri persecutați de acolo.

Sursa: GNA

Știrea face parte din grupajul de știri AO NEWS din 23 septembrie 2020. Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV


Sursa: