Țările străine finanțează apărarea juridică pentru demonstranții anti-Netanyahu | AO NEWS
25 Sep, 2020 - Alfa Omega TV

Țările străine finanțează apărarea juridică pentru demonstranții anti-Netanyahu | AO NEWS

Câteva țări străine finanțează cheltuielile de judecată pentru protestatarii violenți anti-Netanyahu, arestați în fața reședinței primului ministru de pe strada Balfour din Ierusalim, a dezvăluit comisia din Knesset pentru lupta împotriva delegitimizării și antisemitismului, fără a oferii numele acestor țări, citează TPS.

În ultimile luni, mai multe organizații au manifestat săptămânal împotriva prim-ministrului Beniamin Netanyahu, în timp ce cereau demisia acestuia. Deși demonstrațiile nu erau mari, ele erau adesea violente și mai mulți manifestanți violenți au fost arestați la fiecare eveniment.

Cheltuielile de judecată pentru cei arestați sunt achitate din străinătate de către alte țări, ceea ce creează o situație diplomatică gravă.

Ariel Kallner, membru al Knessetului, a avertizat că „acesta este un fenomen foarte grav. Ar fi de conceput ca statul Israel să finanțeze protecția infractorilor care protestează împotriva guvernului german? Ar trece guvernul german peste asta în tăcere? Problema intervenției statului străin înseamnă subminarea suveranității statului Israel”.

Diferite țări, dintre care majoritatea au relații diplomatice cu Israelul, lucrează pentru a submina agenda societății israeliene, în timp ce intervin în mod flagrant în discursul politic și social intern al Israelului”, a încheiat el.

Sursa: TPS

Știrea face parte din grupajul de știri AO NEWS din 23 septembrie 2020. Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV


Sursa: