Slujind familiile afectate de război în Azerbaidjan | Știre Alfa Omega TV
21 Dec, 2020 - Alfa Omega TV

Slujind familiile afectate de război în Azerbaidjan | Știre Alfa Omega TV

Chiar acum, sunt în Ganja, Azerbaidjan, iar în acest loc, chiar aici, a avut loc un atac cu rachete. Au urmat atacuri repetate, pe o perioadă de câteva zile, ce au lovit acest oraș.

În spatele meu, vedem ruinele unei clădiri, care a fost lovită cam pe la miezul nopții. Au fost 10 persoane ucise și peste 100 rănite. Așa că vorbim aici cu liderii creștini, vedem ce putem face pentru a-i ajuta în Numele lui Isus.

Și imediat după aceste atacuri, o echipă din Azerbaidjan care slujea aici, a ieșit și a distribuit alimente pentru cei care au fost alungați și și-au pierdut casele. Au venit aici și au slujit. Au făcut-o din dragoste pentru Isus Hristos, indiferent de ce parte a războiului te afli, în oricare tabără ai fi, Dumnezeu îi iubește pe toți oamenii.

Și de aceea suntem aici la Samaritan's Purse, pentru a sluji atât Azerbaidjanului, cât celor din Armenia. Și suntem de ambele părți ale frontierei chiar acum. Dar avem nevoie de rugăciunile voastre și avem nevoie de sprijinul vostru. Rugați-vă pentru aceste două națiuni pentru pace și pentru o vindecare pe care numai dragostea lui Isus Hristos le poate aduce. Mulțumesc.

Sursa: GNA

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: