Primar arab către Netanyahu: „Vă sprijinim!” | AO NEWS
15 Jan, 2021 - Alfa Omega TV

Primar arab către Netanyahu: „Vă sprijinim!” | AO NEWS

Mahmoud Ali Salam, primarul din Nazaret, a anunțat miercuri că îl sprijină pe premierul Benjamin Netanyahu și că „nu există nimeni ca el”. El a făcut declarația în timpul vizitei lui Netanyahu la clinica Clalit Health Services din Nazaret, citează TPS.

Ceea ce a făcut premierul pentru noi, nu a mai făcut nimeni până acum. Nu am avut niciodată pe cineva atât de aproape de noi”, a declarat Mahmoud. „Vă promit că vă vom sprijini în continuare. Nu există un lider ca dvs în toată țara, care să ajute atât arabii, cât și evreii”, a adăugat el.

Netanyahu a cerut arabilor israelieni să „participe pe deplin la povestea de succes, numită Statul Israel. Am investit în sectorul arab mai mult decât toate guvernele Israelului la un loc, în întreaga istorie a țării”, a declarat el.

Dacă evreii și arabii pot dansa împreună pe străzile din Dubai, pot dansa împreună și în statul Israel. Astăzi începe o nouă eră a prosperității, integrării și securității”, a mai spus el.

Ultimele sondaje arată că partidul arab Lista comună va pierde aproximativ o treime din puterea sa în Knesset și va scădea de la 15 la 10 locuri.

Sursă: TPS


Sursa: