Nu ești niciodată singur
18 Mar, 2021 - Resurse Crestine

Nu ești niciodată singur

Într-o societate în care persoanele cu dizabilități sunt o povară sau poate mai rău, un blestem..., unde depresia din cauza neputinței pare a fi la ordinea zilei, Asociația Persoanelor cu Dizabilități „Nu ești niciodată singur” încearcă să demonstreze contrariul.

Chiar dacă s-a demarat constituirea în asociație încă din 2020, câteva persoane cu dizabilități din județul Bihor (dar nu numai) au organizat întâlniri de-a lungul a câtorva ani, prin care pe lângă simpla socializare, s-au încurajat una pe alta lăudând pe Dumnezeu împreună. Astfel atât persoanele cu dizabilități cât și însoțitorii acestora sau voluntarii care au ajutat la aceste întâlniri au descoperit împreună că „nu sunt singuri”. Așa a venit și numele asociației.

Asociația se află deocamdată la început de drum, scopul acesteia fiind slujirea persoanelor cu dizabilități prin: socializare, sprijinirea cazurilor sociale, consiliere, distribuirea de cărucioare si dispozitive medicale, organizarea de întâlniri, tabere și conferințe motivaționale.

Dorința asociației este de a sprijini și încuraja cât mai multe persoane cu dizabilități și familiile acestora prin tot ceea ce face.

Asociația „NU EȘTI NICIODATĂ SINGUR” colaborează de câțiva ani și cu alte organizații de profil dintre care se poate aminti CARITATEA din Cluj Napoca.

La acest moment asociația „NU EȘTI NICIODATĂ SINGUR” are doar pagina de facebook @nuestiniciodatasingur și canal de YouTube, urmând să achiziționeze și un domeniu web.

Dacă citind aceste rânduri empatizezi cu lucrarea asociației și dorești să o sprijini, poți face o donație într-unul din conturile de mai jos, deschise la Banca Transilvania:

ASOCIAȚIA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI „NU EȘTI NICIODATĂ SINGUR”

RON: RO48BTRLRONCRT0580472401

EUR: RO95BTRLEURCRT0580472401

USD: RO02BTRLUSDCRT0580472401

GBP: RO53BTRLGBPCRT0580472401

 

Mulțumim frumos! Fiți binecuvântați!