Iranul jură răzbunare pentru uciderea generalul Qassem Soleimani
15 Jan, 2021 - Alfa Omega TV

Iranul jură răzbunare pentru uciderea generalul Qassem Soleimani

A trecut un an de la asasinarea șefului Gărzii Revoluționare Islamice din Iran, generalul Qassem Soleimani. Liderii Iranului jură răzbunare, iar țara lor se apropie de un stadiu critic în procesul de îmbogățire a uraniului.

Pe 3 ianuarie 2020, o dronă pe cerul din Bagdad îl ucide pe liderul Gărzii Revoluționare a Iranului. Pe măsură ce comemorarea se apropia, președintele Hassan Rouhani spunea cabinetului său și lumii întregi că asasinarea nu va rămâne fără răzbunare. „Martirajul generalului nostru în acea asasinare brutală de către oficialii americani, președintele SUA și secretarul său de stat fiind principalii doi vinovați, va fi răzbunată. Și alții au avut un rol și națiunea noastră nu îi va lăsa în pace.”

Alți oficiali iranieni prezenți la comemorarea lui Soleimani arătau specific spre soldații americani din regiune. Astăzi, nu avem nicio problemă sau îngrijorare în a înfrunta orice putere străină. Noi vom avea ultimul cuvânt pe câmpul de luptă. La sfârșitul săptămânii, Israelul a trimis armatei americane o a doua baterie antirachetă Iron Dome.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 361, difuzată la Alfa Omega TV în decembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: