Încă o dată, Trump și republicanii fac un apel explicit la pace | AO NEWS
15 Jan, 2021 - Alfa Omega TV

Încă o dată, Trump și republicanii fac un apel explicit la pace | AO NEWS

Președintele Trump și Comitetul Național Republican fac apel din nou, extrem de clar, la încetarea violenței, apelând la toți americanii să rămână pașnici. Garda Națională și alte forțe de ordine se pregătesc pentru mai multe potențiale proteste în zilele următoare și mulți se tem că aceste proteste ar putea deveni violente.

Aceste proteste pot să apară deoarece Congresul încearcă să-l demită încă o dată, continuând mișcarea divizatoare din rândul societății americane extrem de polarizată, chiar înainte de instalarea în funcție a președintelui ales, Joe Biden.

Deși majoritatea mass-mediei de peste ocean prezintă distorsionat realitatea, Președintele Trump a denunțat în repetate rânduri violența, începând cu discursul de la Marșul ”Save America”, unde le-a spus protestatarilor să rămână „pașnici”.

Ronna McDaniel, președinta Comitetului Național Republican, a făcut următoarea declarație:

"Violența nu are loc în politica noastră. Punct. Am condamnat în totalitate actele de violență de săptămâna trecută și relansez insistent apelurile de a rămâne pașnici în săptămânile următoare.

Tranziția pașnică a puterii este unul dintre principiile fondatoare ale națiunii noastre și este necesar ca țara noastră să treacă mai depatre. Acum este momentul să ne reunim ca o singură națiune, unită în urmărirea pașnică a scopului nostru democratic comun."

Sursă: CBN


Sursa: