Imagini din Ierusalimul înzăpezit
01 Mar, 2021 - Alfa Omega TV

Imagini din Ierusalimul înzăpezit

De vreme ce nu vedem prea des zăpadă în Ierusalim, am vrea să vă mai prezentăm câteva imagini cu Ierusalimul îmbrăcat în alb. Zăpadă în Ierusalim 2021.

Până la 15 cm de zăpadă au acoperit Ierusalimul. Israelienii au prins ocazia și toată noaptea s-au jucat în zăpadă. Și-au improvizat sănii din saci de plastic, cutii sau ce au mai găsit. Ultima zăpadă serioasă în Ierusalim a fost în 2013.

„Ne place așa de mult zăpada! Este atât de frumos! Ne-ar plăcea să fie așa în fiecare an!”

Nu există o limită de vârstă pentru a te bucura de zăpadă. Nu ne trebuie mai mult de atât. Pluguri improvizate de curățare a zăpezii au curățat drumurile. Orașul Vechi a fost pictat în alb. Este uimitor să privești în jur și să vezi atâta alb acoperind pietrele antice ! Oamenii se salută cu Vacanță de zăpadă fericită ! În ciuda carantinei de COVID, a fost o zi tare distractivă. A fost o bucurie să putem vedea zăpadă aici, în Ierusalim, și atât de mulți din oraș bucurându-se.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 367, difuzată la Alfa Omega TV în februarie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: