Ierusalimul acoperit de zăpadă în urma unei furtuni rare
01 Mar, 2021 - Alfa Omega TV

Ierusalimul acoperit de zăpadă în urma unei furtuni rare

Locuitorii Ierusalimului s-au trezit sub o pătură de zăpadă după o furtună orientală rară care a adus zăpadă în Ierusalim, nordul Israelului și alte părți din Orientul Mijlociu. A început să ningă de cu seară.

Chiar în miez de noapte, israelienii erau în parcul mare, bucurându-se de ocazia rară de a se juca în zăpadă. Locurile turistice faimoase din Ierusalim au fost acoperite de zăpadă, inclusiv Orașul Vechi. Nimic nu este normal în Orientul Mijlociu. De ce ar face excepție vremea? Este nemaipomenit, e fantastic să privești în jur și să vezi toate pietrele străvechi acoperite de zăpadă. Stratul de zăpadă a avut și 15 cm, provocând și pagube. Chiar mașina unui cameraman de la CBN a fost avariată.

În cea mai mare parte însă, israelienii s-au bucurat de o pauză printre știrile nesfârșite despre epidemie și alegerile viitoare. În partea centrală a Israelului ninge cam tot la cinci ani, dar ultima zăpadă serioasă a fost în 2013, când peste noapte a atins peste 30 cm.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 367, difuzată la Alfa Omega TV în februarie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: