IDF rămâne în alertă ridicată după atacul din partea Hezbollahului | AO NEWS
31 Jul, 2020 - Alfa Omega TV

IDF rămâne în alertă ridicată după atacul din partea Hezbollahului | AO NEWS

Forțele IDF desfășurate de-a lungul graniței de nord a Israelului cu Libanul au rămas în alertă maximă după ce au respins un atac al organizației teroriste Hezbollah și în urma amenințărilor din partea grupului, care predinde că astfel de atacuri vor mai urma.

Trebuie să precizăm că incidentul de la începutul săptămânii a fost de mică aploare și nu s-au raportat victime, dar IDF a declarat după incident că forțele sale „sunt gata și sunt dispuse să continue, dacă este necesar. Ne stau înainte zile dificile și tensionate. Continuăm să lucrăm pentru protejarea sectorului ”, au adăugat reprezentanții armatei citați de TPS.

De cealaltă parte a conflictului, Hezbollah susține că "starea de alertă care domină inamicul sionist este rezultatul spaimei produse de răspunsul Hezbollah la uciderea martirului Ali Kamel Mohsen.„

Mai târziu, prim-ministrul Benjamin Netanyahu a declarat că „Israelul va continua să ia măsuri împotriva eforturilor Iranului de a se angaja militar în regiune. Hezbollah trebuie să înțeleagă că se joacă cu focul. Orice atac împotriva noastră va fi întâmpinat cu mare putere. Hassan Nasrallah a făcut deja în trecut o greșeală majoră, subestimând hotărârea Israelului de a se apăra, iar Libanul a plătit atunci un preț greu pentru asta. Sugerez să nu repete această greșeală.”

Sursă: TPS


Sursa: